Servicii de curatenie
0743.476.021
0743.476.021
office[@]ecoserviciicuratenie.ro

Curatenie birouri

Un serviciu de curatenie cladiri de birouri vor permite angajatilor sa se concentreze mult mai bine asupra muncii lor. Unele birouri atribuie sarcini de curatenie angajatilor , care le ia din timpul in care ar fi putut fi productivi pentru compania dumneavoastra. Va stam la dispozitie cu un personal calificat in servicii de curatenie pentru birouri , cu solutii ecologice si cu aparatura moderna care sa faca mediul in care angajatii dumneavoastra muncesc mai placut.

Societatea noastra va ofera servicii de curatenie pentru birouri foarte eficiente, adaptate necesitatilor dumneavoastra pentru birouri. Chiar daca este vorba despre curatenie zilnica la birou sau despre o reamenajare a spatiului comercial, noi va stam la dispozitie.

Biroul reprezinta de rerula primul contact al clientului cu afacerea dumneavoastra, deaceea este forte important sa acordati atentia cuvenita curateniei. Angajatii dumneavoastra depind de de mediul de lucru pe care il oferiti, productivitatea si increderea acestora depinzand de acest mediu.

Pentru ca birourile dumneavoastra sa aiba un aspect curat si profesional, societatea noastra de curatenie pentru birouri va ofera:
- ECONOMIE - Un contract prin care sa va deduceti cheltuielile in locul unui angajat pentru care sa platiti taxe. O societate comerciala ai carei angajati specializati in servicii de curatenie pentru birouri poate fi mai ieftina, mai sigura si mai eficienta decat angajarea de personal pentru curatenie sau atribuirea sarcinii de curatenie angajatilor companiei dumneavoastra.
- Productivitate - O firma de curatenie are un randament mai bun, actioneaza mai rapid cu personalul propiu pentru ca spatiul in care va desfasurati activitatea sa fie blocat un timp limitat sau chiar deloc, curatenia pentru birouri putand fi facuta si inafara programului dumneavoastra de lucru.
- Eficienta - Firma noastra de curatenie pentru birouri ofera servicii complete, de inalta calitate, cu un personal bine pregatit si dinamic care au in dotare echipamente profesionale. Asiguram curatenie impecabila, pentru ca dumneavoastra si angajatii dumneavoastra sa va desfasurati activitatea intr-un mediu cat mai curat si igienizat.
- Profesionalism - Suntem o echipa de profesionisti perfect adaptati nevoilor dumneavoastra. Angajatii nostrii sunt calificati si instruiti pentru servicii de curatenie spatii de birouri, care stiu cu exactitate cum sa faca curatenie atat intr-o cladire de birouri cu echipamente IT , cat si intr-o hala dotata cu utilaje.

Iti oferim pentru birouri, spatii comerciale si industriale, showroom-uri urmatoarele servicii de curatenie:


curatenie birouri, servicii de curatenie, preturi curatenie biroui

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ti-a placut articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

Programeza o intalnire

FIRMA DE CURATENIE - Romeco Impact SRL

Strada Ghiocelului, Nr. 7, Cam. 2, Buftea, Ilfov

0771.445.018 / 0743.476.021

office[@]ecoserviciicuratenie.ro

www.ecoserviciicuratenie.ro

Intrebari si raspunsuri

(3 intrebari) Adauga intrebare
SC VERTICAL DESIGN SRL 23.08.2019
Buna ziua, avem nevoie de o firma pentru curatenia zilnica la birouri, toalete si bucatarie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati telefonic. Multumesc!
 
ECO SERVICII CURATENIE
Oferta pentru curatenie birouri v-a fost trimisa pe email.
IONESCU JANINA 14.06.2019
Buna ziua, Am dori o oferta pentru curatenie intretinere birou 40 mp, aspirat, sters praful saptamanal si sters geamurile lunar. Biroul se afla in Voluntari.
 
ECO SERVICII CURATENIE
Oferta pentru curatenie birouri Voluntari v-a fost transmisa pe email
Istrate Alina 24.05.2019
Buna ziua, Asa cum am discutat si telefonic, locatia unde dorim sa ne ajutati, este Rudeni, Chitila, este vorba de o suprafata de 130 m patrati, parter/etaj, o baie pe fiecare nivel si o bucatarie, spatiul nu este mobilat, podeaua este acoperita cu linoleum, sunt aproximativ 10 geamuri ( mici). Asteptam oferta dvs. Multumesc anticipat!
 
ECO SERVICII CURATENIE
Oferta pentru curatenie birouri in Chitila v-a fost transmisa pe email