Servicii de curatenie
0743.476.021
0743.476.021
office[@]ecoserviciicuratenie.ro

Curatenie restaurante

Servicii de curatenie restaurante - operatiuni specifice, recomandari


Curatenia in restaurante nu este doar o sarcina de rutina ci este o responsabilitate mare pentru ca presupune multa implicare, experienta si grija. Incorect abordate operatiunile de curatenie pot avea efecte neplacute asupra consumatorilor si asupra businessului.

Pentru ca ordinea si aspectul placut din restaurante ii multumeste pe clienti si contribuie la imbunatatirea imaginii este esential sa se acorde atentia cuvenita chiar si celor mai banale detalii. Cele mai eficiente servicii de curatenie restaurant sunt cele ce adopta tehnici bine stabilite si tehnologii inovatoare, prietenoase cu mediul inconjurator, obiectele folosite si personalul angajat.

Curatenia in unitatile alimentare este stricta si trebuie realizata in concordanta cu standardele impuse prin Sistemul de Analiza a Riscurilor in Punctele Critice de Control. Conform directivei Consiliului European nr. 93/43 functionarea restaurantelor este conditionata de respectarea normelor haccp.

Servicii curatenie restaurante - recomandari


In afara de curatenia riguroasa ce trebuie pastrata in aceste unitati se impun si operatiuni de igienizare generala a intregului spatiu de lucru si a celor de pastrare a alimentelor. In acest domeniu trebuie combinate metodele ce cresc eficienta operatiunilor cu tehnologia de ultima generatie care contribuie la scaderea timpului alocat acestor sarcini si pastreaza aspectul impecabil al dispozitivelor industriale folosite in acest domeniu.

Firmele specializate care ofera servicii de curatenie restaurante, asigura realizarea operatiunilor in mod logic, astfel ca activitatea unitatii sa nu fie intrerupta sau perturbata. Curatarea si dezinfectarea efectiva a restaurantului se realizeaza doar cu persoane bine instruite, care cunosc normele de protectie a muncii si modul in care trebuie folosite ustensilele profesionale specifice. Aparatura pusa la dispozitie are caracteristici profesionale, de aceea sarcinile de curatare sunt realizate rapid, fara a se face rabat la calitate.

Proceselor de curatare si igienizare minutioasa sunt supuse si celelalte spatii adiacente, care contribuie buna desfasurare a proceselor specifice acestui sector. Baia, instalatiile sanitare si obiectele sanitare sunt igienizate corespunzator, astfel ca oaspetii se pot bucura in cele mai bune conditii de serviciile solicitate.

Servicii de curatenie restaurante - operatiuni specifice:


Operatiunile comune realizate de firmele care furnizeaza servicii de curatenie restaurante sunt: de curatare si dezinfectare cu produse adecvate aprobate conform haccp; curatare, igienizare si dezinfectare a zonelor de preparara si depozitare a alimentelor; igienizare a zonei de baie; curatare a scaunelor, canapelelor si a meselor; aspirare a mochetelor si a covoarelor; curatare a tapiteriilor, indepartare a prafului si a murdariei de pe reclamele luminoase, curatare a geamurilor si a vitrinelor.

Ofertele pentru servicii de curatenie restaurante sunt de obicei personalizate, in functie de dimensiune si specific.

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ti-a placut articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

Programeza o intalnire

FIRMA DE CURATENIE - Romeco Impact SRL

Strada Ghiocelului, Nr. 7, Cam. 2, Buftea, Ilfov

0771.445.018 / 0743.476.021

office[@]ecoserviciicuratenie.ro

www.ecoserviciicuratenie.ro

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare