Servicii de curatenie
0743.476.021
0743.476.021
office[@]ecoserviciicuratenie.ro

Curatenie hoteluri

Servicii de curatenie hoteluri


Hotelurile sunt asociate cu locuintele si casele de vacanta, iar oaspetii cand le calca pragul doresc sa se simta perfect. Pentru a spori starea de bine si gradul de confort curatenia este un factor esential.

Serviciile de curatenie hoteluri sunt deosebite fata de cele de curtenie rezidentiala cunoscute, si asta pentru ca operatiunile trebuie sa se realizeze in timp limitat. Protocoalele de realizare a sarcinilor sunt deosebite pentru ca rezultatele sa fie impecabile. Personalul, aparatura si produsele de curatare sunt factorii cheie care contribuie al realizare de servicii de curatenie hoteluri impecabile.

Personal cu experienta


Primul si cel mai important aspect legat de calitatea serviciilor de curatenie hoteluri este personalul. O echipa bine instruita stie unde incep si unde se finalizeaza toate operatiunile, de la cele de intretinere, care asigura confortul oaspetilor pe durata sederii, la cele complexe ce se realizeaza odata cu plecarea vizitatorilor.

Experienta si discretia sunt detalii importante in domeniul ospitalier, iar personalul de curatenie din hoteluri este bine instruit in privinta acestora, astfel ca oaspetii au parte de confort maxim, fara a fi deranjati pe perioada sederii de zgomotul aspiratoarelor sau de prezenta instrumentelor de curatenie.

Aparatura profesionala


Aparatura este un al detaliu care contribuie la imbunatatirea serviciilor de curatenie in hoteluri. Intrucat traficul din hoteluri este intens si gradul de murdarire este mai ridicat aparatura ce poate indeparta astfel de murdarie nu poate fi decat profesionala. Operatiunile de indepartare a prafului, igienizare, aspirare a peretilor, a mochetelor si covoarelor, cele de curatare a suprafetelor din marmura, gresie si granit dar si cele de polishare sunt realizate doar cu aparatura profesionale de inalta calitate. Aparatura este si un factor care contribuie la prelungirea duratei de viata a obiectelor supuse procesului de curatare.

Produse profesionale


Cei ce furnizeaza servicii curatenie hoteluri, stiu cat de importante sunt produsele de curatenie si asta pentru ca ele contribuie la obtinerea unor rezultate bune, dar si la prelungirea duratei de viata a suprafetelor si corpurilor pentru care sunt folosite. Produsele profesionale folosite in hoteluri, au efect antistatic, deci senzatia de ordine si proaspat apreciata de oaspeti se mentine pentru mai mult timp.

Tocurile usilor, manerele, intrerupatoarele, tapiteriile, geamurile, prizele si celelalte corpuri de mobilier, dar si obiectele sanitare isi pastreaza aspectul impecabil datorita produselor profesionale de curatenie.

Servicii de curatenie hoteluri - operatiuni


Operatiunile de realizarea a curateniei in hoteluri sunt numeroase si personalizate, in functie de dimensiunea si specificul acestuia. De la cele generale din camere de aspirare suprafete si pardoseli, curatare si igienizare, inlocuire lenjerii, curatare praf lustruire mobilier, curatare si spalare geamuri interior si exterior, la cele de dezinfectare a baii si a obiectelor sanitare, colectare si aruncare a gunoiului, aerisire si odorizare.

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ti-a placut articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

Programeza o intalnire

FIRMA DE CURATENIE - Romeco Impact SRL

Strada Ghiocelului, Nr. 7, Cam. 2, Buftea, Ilfov

0771.445.018 / 0743.476.021

office[@]ecoserviciicuratenie.ro

www.ecoserviciicuratenie.ro

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare