Servicii de curatenie
0743.476.021
0743.476.021
office[@]ecoserviciicuratenie.ro

Curatenie pentru birouri

Servicii de curatenie birouri - profesionalism, rapiditate, eficienta


Curatenia la birou este o sarcina importanta care contribuie la cresterea randamentului de lucru a angajatilor si la mentinerea starii de sanatate a acestora. Persoanele care lucreaza intr-un mediu curat sunt mai sanatoase, mai bine dispuse, mai productive si mai creative fata de cele ce sunt nevoite sa isi desfasoare activitatea profesionala intr-un birou in care domina praful si murdarie.

Atentia acordata proceselor de igienizare a biroului si firmei care furnizeaza servicii de curatenie, este un mod de a manifesta grija fata de bunastarea angajatilor si activitatea companiei.

Servicii de curatenie birou - profesionalism


Pentru a nu afecta concentrarea si activitatea angajatilor este important ca personalul desemnat sa realizeze servicii de curatenie birou sa fie experimentat si sa poata realiza operatiunile in afara orelor de lucru a celor din firma.

Operatiunile de aspirare a mochetelor, curatare igienizare si spalare a suprafetelor dure, curatare a mobilierului de birou si a aparatelor electronice sunt esentiale pentru se mentine senzatia de curat si proaspat in sediul biroului.

Inafara de operatiunile mentionate se impun si altele de udare a plantelor, colectare a gunoaielor, odorizare a incaperilor. Tot in sarcina profesionistilor care se ocupa de realizarea curateniei intra si igienizarea bailor, oglinzilor si a obiectelor sanitare.

Sarcina principala personalului de curatenie este de a curata cat mai eficient toate suprafetele, mobilierul si aparatele electrocasnice, astfel angajatii companiei se pot concentra exclusiv catre activitatile pe care le desfasoara.

Servicii curatenie birouri - rapiditate si eficienta


Serviciile de curatenie birouri furnizate de firmele specializate sunt alternative binevenite a femeilor de serviciu, pentru ca operatiunile sunt realizate in timp scurt, de echipe bine instituite cu aparatura profesionala si produse de curatenie prietenoase.

Aparatura folosita de firmele specializate in procesele de aspirare, spalare si curatare au caracteristici deosebite, de aceea si eficienta acestora este ridicata, fapt pentru care sarcinile sunt duse la bun sfarsit in timp foarte scurt.

Igienizare toaletelor si a spatiilor sanitare se realizeaza in general cu solutii prietenoase, care nu afecteaza suprafetele, nici sanatatea angajatilor si a colaboratorilor. In acelasi timp au proprietati antistatice, ce mentin aspectul de curat pentru mai mult timp.

In procesul de curatare si igienizare trebuie folosite produse adecvate fiecarui tip de suprafata, conforme care contribuie la mentinerea in stare perfecta a luciului natural. Obiectele electronice si aparatura folosita sunt supuse unor ample procese de inlaturare a murdariei si a prafului, astfel ca nu doar aspectul este imbunatatit, dar si starea de uzura. Dupa cum de stie cu cat acumularile de praf si murdarie sunt mai mici cu investitiile in dispozitive electronice, necesare desfasurarii activitatilor cotidiene sunt mai putine.

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ti-a placut articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

Programeza o intalnire

FIRMA DE CURATENIE - Romeco Impact SRL

Strada Ghiocelului, Nr. 7, Cam. 2, Buftea, Ilfov

0771.445.018 / 0743.476.021

office[@]ecoserviciicuratenie.ro

www.ecoserviciicuratenie.ro

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare