Servicii de curatenie
0743.476.021
0743.476.021
office[@]ecoserviciicuratenie.ro

Curatenie cladiri de birouri

Curatenie cladiri de birouri

Biroul este pentru multi dintre noi o a doua casa, fiind locul in care ne petrecem cel putin 8 ore in fiecare zi. Intretinerea acestui spatiu intr-un mod corespunzator este esentiala atat pentru bunul mers al afacerii cat si pentru starea de sanatate a angajatilor si clientilor ce decid sa ne treaca pragul. De aceea, activitatii de curatenie cladiri de birouri ii va trebui alocata o atentie cel putin la fel de mare ca cea pe care o acordam curateniei propriei locuinte.

De ce sa sacrificati ore bune din programul de lucru al angajatilor dumneavoastra reducanu-le astfel productivitatea si scazandu-le motivatia de a realiza sarcinile pentru care sunt platiti ? - Bineinteles aveti oricand posibilitatea angajarii unei persoane, pe un post special, care sa se ocupe de toate aceste lucruri. Sa fie insa aceasta cea mai buna solutie pentru afacerea dumneavoastra ?

Cu siguranta NU. Chiar daca la inceput ar putea parea o idee buna din punct de vedere financiar, aceasta solutie isi va dovedi in timp ineficienta. Nu spunem asta din perspectiva faptului ca respectivul angajat nu ar fi de buna credinta sau ca nu isi va da toata silinta in vederea indeplinirii sarcinilor ce tin de curatenie cladiri de birouri. Din contra, chiar si in cazul unui angajat motivat si bine intentionat, acesta nu va putea face fata volumului enorm de munca pe care il implica salubrizarea unei cladiri de birouri si nu va putea beneficia de sprijinul unor utilaje moderne sau produse de curatenie performante deoarece achizitionarea acestora ar putea reprezenta o cheltuiala enorma pentru compania dumneavoastra.

Solutia: contractarea unui specialist in curatenie cladiri de birouri !

O firma specializata in curatenie cladiri de birouri va putea realiza o gama larga de activitati pentru intretinerea si curatarea spatiilor afacerii dumneavoastra. Birourile in care angajatii isi duc la indeplinire sarcinile vor fi mereu curate, productivitatea se va afla in permanenta intr-o panta ascendenta iar clientii vor fi placut impresionati de fiecare data. Toate aceste lucruri se vor materializa in timp reflectandu-se in mod vizibil in profiturile companiei, profituri pe care nu le-ati fi putut obtine fara actiunea specialistului in servicii curatenie cladiri de birouri.

Iata in continuare doar cateva din multitudinea de activitati importante pe care le poate realiza firma specializata in curatenie cladiri de birouri pentru dumneavoastra:

  • Spalarea si dezinfectarea podelelor sau pardoselilor

  • Curatarea interioara/exterioara a geamurilor, ferestrelor si a peretilor mari de sticla (in cazul birourilor aflate la etajele superioare ale unei cladiri putem folosi alpinisti utilitari urbani)

  • Curatarea birourilor, rafturilor pentru depozitare si a altor obiecte de mobilier de praf si murdarie

  • Curatarea si dezinfectarea spatiilor sanitare, aprovizionarea dozatoarelor de hartie sau sapun lichid cu consumabile

  • Aspirarea si curatarea tapiteriilor pentru scaune si canapele

  • Aspirarea si spalarea mecanizata a covoarelor si mochetelor

  • Curatarea si dezinfectarea echipamentelor electrice de birou ( scannere, copiatoare, calculatoare, faxuri, etc)

  • Curatarea corpurilor de iluminat si a partilor componente ale instalatiilor electrice (prize, intrerupatoare, sisteme de incalzire, sisteme aer conditionat)

  • Ridicarea periodica a gunoiului si evacuarea acestuia in locurile anume desemnate


curatenie generala birouri,curatenie intretinere birouri,firme curatenie birouri

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ti-a placut articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

Programeza o intalnire

FIRMA DE CURATENIE - Romeco Impact SRL

Strada Ghiocelului, Nr. 7, Cam. 2, Buftea, Ilfov

0771.445.018 / 0743.476.021

office[@]ecoserviciicuratenie.ro

www.ecoserviciicuratenie.ro

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare