Servicii de curatenie
0743.476.021
0743.476.021
office[@]ecoserviciicuratenie.ro

Servicii curatenie mall-uri

Gama completa de servicii curatenie mall-uri

Mall-urile sunt spatii comerciale de mari dimensiuni ce gazduiesc o serie diversificata de activitati economice, fiecare dintrea acestea necesitand o ingrijire speciala si o gama completa de servicii curatenie mall-uri. Podelele, piesele de mobilier sau decoratiunile si suprafetele mari compuse din vitrine si ferestre de sticla sunt supuse zilnic interactiunii cu mii de vizitatori iar pentru mentinerea lor in stare de folosinta sunt necesare servicii curatenie mall-uri complexe ce angreneaza un numar mare de angajati.

Prin urmare optiunea de a realiza curatenia si igienizarea spatiilor in regim propriu nu este tocmai una rentabila din punct de vedere financiar pentru administratorii unor astfel de centre.

De cele mai multe ori acestia apeleaza la servicii curatenie mall-uri furnizate de firme specializate. Datorita dotarilor, a personalului anume calificat pentru astfel de activitati si a experientei dobandite in timp acestia pot furniza o gama completa de servicii ce cuprinde atat elemente de baza precum curatarea spatiilor si a suprafetelor sau salubrizarea punctelor sanitare, dar si unele specializate precum serviciile de alpinism utilitar urban.

Servicii curatenie mall-uri dupa constructor

In urma construirii mall-urilor si a spatiilor comerciale ori dupa executarea unor lucrari de modernizare vor rezulta de fiecare data reziduri, resturi de moloz si suprafete extinse acoperite cu praf si murdarie. Indiferent care ar fi gradul de murdarire al incintelor dumneavoastra, echipa noastra de specialisti in servicii curatenie mall-uri vine in sprijinul afacerii pe care o administrati oferindu-va garantia ca nu va ramane nici macar un singur metru patrat neatins in spatiul comercial pe care il detineti.

Daca afacerea dumneavoastra are nevoie de servicii curatenie mall-uri noi va putem oferi:

  • Indepartarea si transportarea molozului ramas in urma lucrarilor de constructie sau modernizare

  • Indepartarea varului, a petelor de vopsea si a cimentului intarit de pe orice suprafata

  • Curatarea pieselor de mobilier, a decoratiunilor si a obiectelor sanitare

  • Spalarea cu masini profesionale mecanizate a podelelor, pardoselilor, subsolurilor, teraselor si cailor de acces

  • Curatarea geamurilor prin metode clasice sau cu ajutorul echipelor de alpinisti utilitari urbani

  • Spalarea umeda sau uscata (cu spuma) a mochetelor si covoarelor fara a deteriora tesaturile

  • Alimentarea spatiilor sanitare cu materiale consumabile (role de hartie, sapun lichid, odorizante, etc)

Alegerea unei firme specializate in servicii curatenie mall-uri

Alegerea unei firme specializate in servicii de curatenie mall-uri nu este niciodata o decizie usoara. Asta deoarece pana la proba practica nu veti putea sti cat de seriosi sunt cei carora le-ati acordat contractul si daca acestia isi vor da intradevar tot interesul pentru curatarea eficienta a spatiilor dumneavoastra.

Noi incercam sa oferim clientilor care au decis sa lucram impreuna servicii curatenie mall-uri de cea mai buna calitate, depunand eforturi constante pentru cresterea gradului de eficienta si profesionalism al angajatilor nostri. Astfel, investim periodic in masini si utilaje de ultima generatie, produse de curatenie ecologice si cursuri de specializare pentru lucratori. Totodata punem la dispozitia clientilor nostri o oferta de servicii curatenie mall-uri completa ce poate acoperi fiecare aspect ce tine de intretinerea si salubrizarea spatiilor comerciale pe care acestia le detin.


firma de curatenie mall, curatenie centre comerciale bucuresti, curatenie spatiu comercial

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ti-a placut articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

Programeza o intalnire

FIRMA DE CURATENIE - Romeco Impact SRL

Strada Ghiocelului, Nr. 7, Cam. 2, Buftea, Ilfov

0771.445.018 / 0743.476.021

office[@]ecoserviciicuratenie.ro

www.ecoserviciicuratenie.ro

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare