Servicii de curatenie
0743.476.021
0743.476.021
office[@]ecoserviciicuratenie.ro

Servicii curatenie spatii comerciale

Cand aveti nevoie de servicii curatenie spatii comerciale

Daca administrati de ceva timp un spatiu comercial stiti probabil cate batai de cap va dau zilnic activitatile de curatenie si de intretinere a spatiului dumneavoastra. Spatiile comerciale se murdaresc foarte usor datorita numarului mare de clienti iar contractarea unor servicii curatenie spatii comerciale este mai mult decat o necesitate. In lipsa acestora, magazinul si afacerea dumneavoastra vor capata un aspect neplacut, respingator pentru vizitatori si pot constitui chiar o sursa de imbolnavire pentru angajati. Toate aceste lucruri vor influenta in mod vizibil incasarile si va pot atrage sanctiuni financiare serioase din partea autoritatilor, ducand uneori chiar la inchiderea unitatii pe care o administrati.

De ce sa va impovarati angajatii cu sarcini noi punandu-i sa realizeze lucruri pentru care nu sunt foarte bine pregatiti ? Facand acest lucru nu veti reusi decat sa ii indispuneti, sa le scadeti eficienta in realizarea activitatilor pentru care i-ati angajat si sa obtinenti in final o curatenie de forma, total neconvingatoare pentru clienti.

Servicii curatenie spatii comerciale realizate de profesionisti

Suntem firma specializata in servicii curatenie spatii comerciale, curatenie industriala si rezidentiala ce poate schimba radical aspectul si eficacitatea afacerii dumneavoastra. Pentru a satisface nevoile clientilor in materie de curatenie folosim echipamente manuale, echipamente electrice profesionale de ultima generatie si produse de curatenie (detergenti speciali si substante) ce nu se regasesc pe rafturile magazinelor de retail din Romania.

Echipa noastra este formata de profesionisti, absolventi ai unor cursuri de calificare in salubrizarea si igienizarea incintelor, cu o bogata experienta in domeniul executarii de servicii curatenie spatii comerciale. Acestia participa cu regularitate la traininguri si sedinte de instruire teoretica sau practica in urma carora isi formeaza deprinderile necesare pentru a putea elimina eficient orice tipuri de pete sau murdarii ce ar pute sa apara in spatiile dumneavoastra. De asemenea angajatii nostri vor manifesta o grija deosebita pentru protejarea bunurilor clientului, folosind doar substante si solventi nondistructivi in cazul tapiteriilor, pieselor de mobilier si a dispozitivelor electronice pretentioase.

La solicitarea expresa a clientului putem folosi in realizarea activitatii de curatenie doar produse si substante ecologice care protejeaza mediul inconjurator si nu prezinta pericole pentru sanatate (indicate in cazul spatiilor comerciale din sectorul alimentatiei publice sau in zona de pet shop).

Servicii curatenie spatii comerciale generale si servicii curatenie spatii comerciale periodice

Putem realiza servicii de curatenie spatii comerciale generale inca de la prima vizita sau de fiecare data cand clientul va solicita acest lucru. Aceasta este o activitate foarte minutioasa ce presupune spalarea, curatarea si igienizarea fiecarei suprafete existente in spatiul dumneavoastra comercial, dezinfectarea punctelor sanitare, curatarea aparaturii electrice si electrocasnice, spalarea geamurilor si a vitrinelor, etc.

Ulterior pentru mentinerea locatiei dumneavoastra in conditii optime din punct de vedere al igienizarii se poate opta pentru servicii curatenie spatii comerciale periodice. Acestea pot fi realizate la solicitarea dumneavoastra sau in baza unui abonament lunar. Spre deosebire de curatenia generala, lucrarile periodice nu vor fi atat de ample si vor include doar servicii de baza precum spalarea ferestrelor, curatarea podelelor, stergerea prafului si dezinfectarea instalatiilor sanitare.


curatenie spatii comerciale, servicii curatenie firme, curatenie intretinere

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ti-a placut articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

Programeza o intalnire

FIRMA DE CURATENIE - Romeco Impact SRL

Strada Ghiocelului, Nr. 7, Cam. 2, Buftea, Ilfov

0771.445.018 / 0743.476.021

office[@]ecoserviciicuratenie.ro

www.ecoserviciicuratenie.ro

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare